Study English through the story: THE VALUABLE GIFT

Let's study English through stories with Oxford!

THE VALUABLE GIFT

John had a desire to have a bicycle of his own but his father was not rich enough to afford the same.

One day, when John was on his way to school, he saw a big boy on a cycle. As the boy was turning around a corner, the cycle skidded on a puddle of water and the boy fell down.

John went to him and helped him to get up. The boy was badly injured. John first took him to a doctor and then helped him to reach his house.

The boy belonged to a rich family and gladly presented the cycle to John.

Món quà giá trị

John mong muốn có một chiếc xe đạp nhưng cha của cậu không đủ tiền để mua.

Vào một ngày, khi John đang trên đường đến trường, anh ấy nhìn thấy một cậu con trai to lớn trên chiếc xe đạp. Như những cậu bé khác là đi vòng quay một góc, chiếc xe trượt vào vũng nước và cậu bé ngã xuống.

John đã đến chỗ cậu bé ấy và giúp cậu ta đứng lên. Cậu bé bị thương nặng, Lần đầu tiên John đưa cậu bé đến gặp bác sĩ và giúp anh ấy tìm được nhà.

Cậu bé sống trong một gia đình giàu có và đã vui mừng tặng chiếc xe đạp cho John.